Empresa Presentació Serveis Contacto
 IXD Computer Systems

Sovint el servei informàtic d’alta qualitat sembla reservat a les grans empreses, on tenen requeriments de qualitat molt elevats i grans necessitats per cobrir. La realitat és que en el món actual totes les empreses, grans i petites, han de treure profit de totes les oportunitats que es presenten, i les noves tecnologies són un avantatge massa important com per quedar al marge. En el món globalitzat i ultra connectat en que vivim s’ha de donar una resposta ràpida i encertada, i aquests serveis han d’estar disponibles per a tothom, a qualsevol lloc. Aquest servei ha de ser proper al client, on la confiança en les relacions sigui fonamental. Donar una resposta ràpida i encertada i assumir els compromisos i objectius del client com a propis.

Des la meva experiència en àmbits molt diferents, intento acostar tot això als meus clients: donar un servei ampli i de qualitat, de manera ràpida i encertada, però partint d’una relació propera i professional, totalment compromesa amb els objectius dels meus clients. No hi ha feina més satisfactòria que veure un somriure de satisfacció.

Sempre he estat relacionat amb el món de la informàtica, des les meves primeres aplicacions en Basic allà pel 1984 en un modest Oric 1, passant per la informàtica aplicada en els processos industrials i desenvolupament d’aplicacions de control de consums en temps real, fins a la finalització de la carrera d’Enginyeria Tècnica Informàtica a la Universitat de Mataró l’any 1996, carrera que vaig començar tres anys abans. Des d’aquell any he passat per l’empresa DTG, dedicada al marketing telefònic, on desenvolupava aplicacions per a les campanyes de venda per telèfon i administrava les bases de dades relacionades amb les vendes de productes i els sistemes de control de trucades telefòniques. Posteriorment, des de 1997 fins al 2001, vaig treballar a l’Ajuntament de Granollers com a tècnic de sistemes, participant de manera activa en projectes com la gestió del padró d’habitants o el cens electoral, instal·lació de xarxes locals o bé la implantació del sistema d’informació geogràfica de l’Ajuntament de Granollers. Tot i tenir la plaça fixa, el 2001 vaig decidir buscar nous reptes, passant a treballar en una de les empreses de consultoria tecnològica més importants del món: Accenture. Allà vaig treballar com a analista de sistemes i com a consultor en projectes per empreses capdavanteres del nostre país, adquirint experiències molt diverses i enriquidores. Al mateix temps vaig adonar-me que només hi ha una manera de tenir èxit: Assegurar un compromís total amb la qualitat dels serveis i assumir com a propis els objectius dels clients.

Des de 2007 treballo per compte propi, intentant acostar la meva experiència als clients que dipositen la seva confiança en mi. En el teu cas, espero tenir l’oportunitat de demostrar tot el que acabo d’explicar.

 

 

 

Empresa    Serveis  Contacto

Derechos de autor 2010 IXD Computer Systems